Het aanbod voor de horeca

Samen met jou zorgen we dat je online scoort !

Wil jij weten wat we voor je kunnen doen, mail ons snel !

Website

inclusief afhaal systeem

Social Media

wij promoten je bedrijf om Fb, Instagram en Google

€ 599 eenmalig

en €119 per maand

Alle opties inclusief

Wij bouwen samen met jou, en in jouw huisstijl een website die scoort. Wil je een bestels ysteem integreren dan zorgen we er voor. 

SSL / TLS inclusief

Security is belangrijk, niet alleen voor Google maar ook voor de bezoekers van je website, dus je SSL certificaat is ook inbegrepen. Net als TLS v1.2 & v1.3. Veiligheid staat voorop.

Dagelijkse back-ups

Dagelijks maken we één of meerdere back-ups van je website of webshop. Deze bewaren we in een apart datacentrum. Je kunt backups ook eenvoudig zelf terugzetten als je wilt.

E-mailadressen

Een e-mailadres eindigend op je domeinnaam is wel zo professioneel, dus zorgen we er voor dat het is inbegrepen in je pakket. 

Dagelijkse updates

Wij controleren 4 keer per dag je websites op updates. Je plugins en thema’s staan onder permanent toezicht zodat we snel kunnen updaten.

Onbeperkt dataverkeer

Je website offline omdat je door je dataverkeer bent? Je moet er toch niet aan denken! Wij ook niet! Daarom voorzien we geen limieten op je dataverkeer.

Horeca aanbod

Alles voor restaurant en (eet)Café
119 maand + € 599 setup
  • Incl. 1 Domein (.nl/.be/.eu/.com)
  • Incl. SSL certificaat
  • Dagelijkse backups
  • Wij updaten plugins & thema's
  • Maandelijks onderhouds rapport
  • Incl. email adressen @domeinnaam
  • 10 GB ruimte voor web en email
  • Telefonische support 24/7
  • * Jaarlijks gefactureerd

Werkwijze OMJB

Inventariseren

Welk pakket je ook kiest een persoonlijke aanpak is ons handelsmerk een uitgebreid intake gesprek om te horen wat je van je website verwacht ligt er van aan de basis. Wat heb je al gedaan, wat wil je bereiken, hoeveel dingen heb je al gedaan wat is bruik baar wta niet allemaal vragen waar we naar kijken in deze fase.

Plannen

Na het inventariseren volgt het plannen het opzetten van je basis structuur of het ontwerpen van je custom layout en design, afhankelijk van je keuzes hebben we daar maximaal twee weken voor nodig. 

We overlopen daarna samen wat we klaar hebben staan, we kijken wat er nog bij moet en of we je verwachting indeze fase al goed hebben vertaald in ons planning.

uitleg en/of Bouwen

Hebben we alles klaar staan, weten we de kleuren, kennen we jou bijdrage en hebben we de foto’s, fonts etc etc. dan gaan we je alle uitleg geven of als je gekozen hebt voor OMJB Premium dan starten het afmaken van de website alle optie en vergeten we ook de Sociale media niet en als de zoekmachines. We zorgen dat alles op mobiel er ook goed uitziet, jij kan al beginnen denken over de promotie van de site !  

oplevering

En dan is je website klaar jij of wij hebben alle teksten verwerkt, de images op de juiste plaats gezet de shop gevuld. Dan is het tijd om er mee te leren werken, in één of meerdere remote sessies leggen we alle functies uit en kan je starten met het promoten van je website. Wij houden vanaf dat moment je website in de gaten voor updates, security etc etc. Daarnaast houden we contact met handige tips en trucs om het je website zo goed mogelijk te laten renderen.

Let׳s Meet

Wij betalen de Koffie !

Remote of op locatie

Wij zijn bereikbaar

Een website is onontbeerlijk in de horeca, of je nu een cafe, een restaurant of bistro bent. Met een website van OMJB 

Scroll naar top