Website Support

Voor iedereen met een website

 

Website Support is ideaal voor iedereen met een website of webshop. Onze formule is heel simpel. Je vertelt ons welke support je nodig hebt, en wij voeren die uit. 

 

 

Support bij het optimaliseren van de pagina’s voor zoekmachines zodat je site wordt gevonden, bij het koppelen en/of integreren van je sociale-mediakanalen, bij het opschonen van je beeldenbank,  bij het maken van een nieuwe pagina maken en de teksten ervoor. Maar ook support bij het configureren of installeren van een plugin of bij het schrijven van een maandelijkse blogpost om een product of een dienst te promoten.

 

 

Zit je als VA die webdiensten aanbiedt soms technisch even vast? Dan is dit ook een ideaal product voor jou!  OMJB voert de werken uit op de site van je klant(en), factureren de tijd per uur, en jij kan dit verder regelen met je klant(en).

Zit je vast met je website of webshop? Kom je er even niet meer uit? Maak snel een afspraak!

Je staat er niet alleen voor

Jij bouwt je website en OMJB helpt je waar nodig; Je stuurt ons bij voorkeur een e-mail en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag. Gemakkelijk, veilig en tijdsbesparend.

Ideaal voor VA's

Bied je als freelancer webdiensten aan zoals het bouwen van WordPress websites, onderhoud en dergelijke, dan is deze formule van OMJB een ideale aanvulling. Je haalt meer dan 15 jaar ervaring in huis.

Dagelijkse updates

Dagelijks scannen we je site meerdere keren om te kijken naar updates van thema’s en plugins. En waar nodig wordt er direct actie ondernomen.

Een aanspreekpunt

Je krijgt een vast aanspreekpunt, zodat je altijd weet wie je kan contacteren. Persoonlijk contact en is heel  belangrijk voor OMJB.

Veilig en stabiel

Voor elke wijziging die OMJB doet, maken we een backup. Zo kunnen we de site in de oorspronkelijke staat herstellen mochten de wijzigingen niet naar wens zijn of er iets mislopen. Veiligheid voor alles.

Tarieven

Vertrouw op OMJB voor de support van je website. Je kan aan een voordelig tarief de diensten betalen per maand, per strippenkaart of per uur. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Website support

De technische support voor je site
48 per uur
  • 15 jaar wordpress ervaring
  • Joomla, Drupal, Magento
  • Social media beheer
  • Binnen 24 uur geholpen
  • Active Campaign, mailchimp
  • Kleine en grote projecten
  • Eén aanspreekpunt
  • Afrekenen per minuut
  • Ook voor incidentieel support
  • Strippenkaart beschikbaar
Populair

Klaar om je bedrijf te doen groeien?

Meer weten over hoe we je kunnen ondersteunen met onze diensten?

Scroll naar top