SEO en Conversie Optimalisatie

online marketing

Word gevonden

Je website moet de gebruikers ervan ten goede komen en elke optimalisatie moet erop gericht zijn de gebruikerservaring te verbeteren. Een van die gebruikers is een zoekmachine zoals Google die andere gebruikers helpt je website te ontdekken.

 

SEO – Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands – draait om het helpen van zoekmachines bij het begrijpen en presenteren van content. De optimalisatie kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinaties en zoektermen. 

 

 

Maak van bezoekers klanten

SEO en Conversie Optimalisatie gaan hand in hand voor elke website.  Dankzij de optimalisatie voor zoekmachines wordt je website goed gevonden in Google. Je Online Marketing loopt goed. Kortom: er komt genoeg verkeer naar je website. Toch haal je niet voldoende rendement uit deze bezoekers: ze converteren te weinig, niet vaak genoeg, of de orderwaarde is te laag. Heb je het gevoel dat het beter kan? Dan moet je OMJB de opdracht geven om de Conversie Optimalisatie aan de slag te gaan. Met andere woorden: je probeert het maximale uit je bezoekers te halen.

 

 

Heel kritisch

Bij OMJB kijken we heel kritisch naar je website om te zorgen dat je enerzijds zo goed mogelijk gevonden wordt maar ook dat je website optimaal is gebouwd om te converteren. We koppelen Google My Business, Webmaster Console maar ook Google Analytics. Zo heb je vanaf dag 1 een volledig overzicht van wat er op je site gebeurt. 

Wil je ook dat je site beter rendeert? Contacteer ons!

Compleet pakket

je website gekoppeld aan alle platformen

We analyseren je website en koppelen die met o.a. Google Analytics en Google Search Console. We helpen je bij het inrichten van Google Mijn Bedrijf. We koppelen je sitemap met Google Search en optimaliseren je meta-instellingen. We bepalen samen je belangrijkste trefwoorden, trefwoordcombinaties en zoektermen om je pagina’s te optimaliseren voor de zoekmachines.

Alles in eenmaal goed ingesteld

We zien dat veel ondernemers na het lanceren van hun website weinig tijd besteden aan promoten ervan. Het is te vergelijken met een winkel openen en niemand vertellen waar de voordeur zit. Zonde! 

Daarom biedt OMJB een eenmalige optimalisatie aan om gevonden te worden via alle diensten van Google.

Altijd een volledig overzicht

Veel bureaus geven je nauwelijks of zelfs geen inzicht in de resultaten. Bij OMJB gaat dat anders. Allereerst voegen we je bedrijf toe aan Google Mijn Bedrijf, Analytics en Console Accounts zodat je live kan meekijken wat er allemaal staat ingesteld en hoe we de platforms hebben ingericht.

Conversie optimalisatie

Om je website optimaal te laten converteren kijken we alle aspecten na. Call-to-actions, header, footer, sliders, alle beelden. Ook kijken we waarop je bezoekers klikken, welke pagina’s ze bezoeken en hoelang ze blijven op je website. Maar ook hoe ver ze scrollen op je pagina’s, waar je bezoekers vandaan komen,… Optimalisatie maar ook monitoring is een must om je website te laten renderen.

Ben je klaar om van bezoekers klanten te maken en gevonden te worden ?

Vraag snel meer informatie over ons SEO pakket

Scroll naar top