Grafisch Ontwerp

grafisch ontwerp OMJB

We helpen je bij al je grafische ontwerpen

Naast het bouwen van websites en webshops helpen we je ook graag met al je grafische ontwerpen zoals het maken van flyers, banners, je logo en huisstijl. Maar ook de opmaak van je prijslijsten, magazines en zelfs bierkaartjes ligt binnen onze mogelijkheden.

 

Naast het ontwerp kunnen we je ook helpen met het op maat maken van beelden, met het bewerken van de foto’s voor je webshop, achtergronden verwijderen,… En voor de kosten moet je het niet laten. 

Ook voor al uw grafisch werk, kunnen wij u helpen.

Grafisch ontwerp

Huistijlen en logo's

Een logo is het visitekaartje van je bedrijf, dat moet er goed uit zien. Het is ook heel persoonlijk. Daarom gaat onze grafische dienst pas aan de slag na een grondig kennismakingsgesprek. We maken 3 kladversies en werken daarna 1 af tot je tevreden bent. 

Drukwerk

Ook al zijn we gefocused op een website en online communicatie, drukwerk is minstens nog even belangrijk. Een visitekaartje, een flyer, een prijslijst of zelf wellicht een magazine kan je bedrijf helemaal in de kijker zetten. Wij helpen je dan ook graag hiermee verder. Professioneel ogend drukwerk is een uitstekende manier om je te onderscheiden.

Grafische klusjes

Vaak merken we bij onze klanten dat ze een mooie website hebben, maar dat de beelden en foto’s die ze gebruiken niet in verhouding zijn met de rest van de website of webshop. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om die grafische klusjes uit te besteden. Een achtergrond verwijderen, bijsnijden, een filter toevoegen, een kleine retouche,… het kan allemaal.

Grafische Make over

Wil je een nieuwe look, een make over van je grafische identiteit, vraag dan advies aan onze grafisch ontwerpster. Zij helpt je graag bij het bepalen van de juiste kleuren, de vorm. Welk logo en welke huisstijl zijn op je lijf geschreven en kunnen in jouw specifieke situatie het best gebruikt worden. Laat ons samen brainstormen zodat je jaren vooruit kan met je huisstijl.

Ben je klaar om gevonden te worden ?

Vraag snel meer informatie.

Scroll naar top
Share
Share
Pin
Tweet
WhatsApp