Online Marketing

online marketing

Online Marketing is een must

Het gebruik van Online Marketing is ook voor jou een must in het promoten van je zaak, bedrijf of activiteit. Het biedt je een enorme kans om met je doelgroep in contact te komen. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en heeft een grote invloed op de ranking van jouw website in Google. 

De kans is groot dat jouw concullega’s er al gebruik van maken, en dat betekent dat zij op dit gebied voorlopen. Maar dat wil nog niet zeggen dat ze dit op de juiste en op een professionele manier doen. Online Marketing verandert trouwens permanent. Wat vandaag hip is, is morgen achterhaald.

Online Marketing is ook zoveel meer dan wekelijks een berichtje posten op de sociale-media-kanalen zoals Facebook of Instagram. Denk bijvoorbeeld aan Content Writing of het schrijven van informatieve artikels. Hiermee maak je klanten door het helpen van jouw prospects. En helpen doe je door je kennis in je vakgebied te delen. Op die manier waarderen de prospects je en belonen ze je daarvoor door klant te worden.

Maar ook het contacteren van je klanten via E-mail, het posten van promoties en aanbiedingen in Google Maps, klanten uitnodigen om een review te schrijven en de Messenger chatbot behoort tot de Online Marketing.

Vooraleer we er aan de slag mee kunnen gaan, bepalen we natuurlijk eerst de strategie. Wat is jouw verhaal? Wie is je doelgroep? Wat wil je er precies mee bereiken?

Nadat we de strategie hebben uitgeschreven, starten met het verzamelen en schrijven van de content. Waarschijnlijk ben je al in het bezit van artikeltjes, blognota’s, mooie beelden, kennis en inspirerende verhalen. Dat is wat we zoeken. Al deze informatie kunnen we gebruiken voor het posten van de berichten via de verschillende kanalen. Heb je nog geen of te weinig content? Dan helpen we je die te verzamelen met tips en weetjes.

Online Marketing is ook voor jou een must. OMJB kan je helpen!

Online Marketing

je website gekoppeld aan alle platformen

Tijdens een kennismakingsgesprek bepalen we samen welke doelgroepen je op welke manier wilt en kunt benaderen. Dit is de basis van de OM-strategie. Enkel op deze manier kunnen we bepalen waar en hoe vaak er een bericht of foto online moet worden gepost.

Meer dan facebook alleen

Online Marketing is zoveel meer dan wekelijks een berichtje posten op de sociale-media-kanalen zoals Facebook of Instagram. Denk bijvoorbeeld aan Content Writing of het schrijven van informatieve artikels.  Maar ook aan het contacteren van je klanten via E-mail, het posten van promoties en aanbiedingen in Google Maps, klanten uitnodigen om een review te schrijven en Messenger Chatbot.

Transparant

Veel marketingbureaus geven je nauwelijks of zelfs geen inzicht in de resultaten. Bij OMJB gaat dat anders. Je ontvangt een overzichtelijke rapportage zodat we de Marketing Mix kunnen afstemmen op de resultaten en je ook ziet wat je inspanningen opbrengen. 

online en offline Marketing

Je online aanwezigheid is een must, maar vergeet ook niet om te blijven netwerken in je omgeving, lokaal en in je niche. Bezoek een Open Coffee, een event van Netwerkers of BNi. We kunnen je ook helpen met het grafisch ontwerp van je flyers en visitekaartjes.

Ben je klaar om gevonden te worden?

Kennismaken? Vul het formulier in!

Scroll naar top
Share
Share
Pin
Tweet
WhatsApp