Online begeleiding

online begeleiding OMJB

Heb je een briljant idee?

Maar ontbreekt het je aan het plan om het uit te voeren en weet je nog niet hoe het volledig uit te werken? Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in WordPress en kunnen je met deze online begeleiding helpen je dromen te verwezenlijken.

Hoe bereik ik mijn prospects?

Dit is een vraag die veel mensen zich stellen. Wij kunnen door een frisse blik te werpen op je website nieuwe inzichten geven. We zetten bij deze online begeleiding niet alleen onze ervaring in maar ook handige tools om interactiviteit op je website in kaart te brengen. 

 

Op basis daarvan krijg je een audit-rapport die we uitgebreid met je bespreken. 

Een briljant idee, maar nog geen plan? Meer prospects bereiken? Wij kunnen helpen!

online begeleiding

Een frisse kijk op je website

We starten met een kennismakingsgesprek waarin je jouw doelen of plannen uiteenzet. Met dit in het achterhoofd gaan we een aantal punten bekijken en onderzoeken.

hulpmiddelen vs ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van marketing, webtechnieken, hosting en jouw verhaal gaan we aan de slag met de online begeleiding en bekijken hoe we een en ander kunnen realiseren of verbeteren.

Persoonlijk contact

Wij houden niet van een hier-is-het-rapport-mentaliteit. Dus plannen we een moment om het rapport uitgebreid te bespreken. We zorgen er voor dat alles duidelijk is. En heb je dan nog meer online begeleiding nodig, dan zijn we steeds bereikbaar.

Gaan we bouwen of niet?

Met onze inzichten en aanbevelingen op zak kan je dan bekijken of je de voorgestelde aanpak wilt realiseren. We zorgen dan voor de nodige ondersteuning en support voor je. Waar nodig helpen we je met het bouwen van je site. Daar staat online begeleiding voor.

Ben je klaar om aan de slag te gaan

Kennismaken? vul het formulier in!

Scroll naar top