Alle diensten van Online Met Je Business

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van marketing, webtechnieken, WordPress en hosting, gekoppeld aan vernieuwende inzichten van jonge marketeers en een nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners, maakt van Online Met Je Business een stevige partij om je website of webshop te (helpen) bouwen, te onderhouden en (helpen) te promoten.

Webdesign

vanaf €399

Een website bouwen heeft iets persoonlijks. Bepaal wat je zelf wenst te doen, en laat Online Met Je Business de zaken verzorgen waar je niet zo sterk in bent. Zo bespaar zo op de kosten van je website.

 

Website Support

€48/uur

Heb je alle zaken op een rijtje voor je website of shop maar nog hulp nodig voor de GDPR, plugins,…? Of doe je liever beroep op de expertise van Online Met Je Business voor het maken van je website of webshop? Jij kiest.

 

Website Abonnement

€119,95/jaarlijks

Het Website Abonnement van Online Met Je Business is ideaal als je niet bezig wilt zijn met de technische kant van je website: updates, beveiliging, back-ups, maar ook alle klusjes voor een vlotte en mooie website.

 

Online Marketing

vanaf €120/maand

Geef alle aandacht aan je gasten en besteed de online communicatie uit.

Google, Facebook, Instagram, Twitter, Snapshat,… hebben geen geheimen meer voor Online Met Je Business.

 

SEO en Conversie

prijs op aanvraag

Door het optimaliseren van de teksten van je website voor de zoekmachines (SEO) en het verbeteren van de conversie zorgt Online Met Je Business ervoor dat je site gevonden wordt en de bezoekers klanten worden.

 

Grafisch Ontwerp

prijs op aanvraag

Ook met het schrijven, redigeren en/of vertalen van teksten voor flyers, de opmaak van een nieuw logo, je huisstijl en/of visitekaartjes,… kan Online Met Je Business je helpen. En dit aan een bijzonder laag tarief. 

 

Meer weten over onze diensten?

Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.

Online Met Je Business

Online Met Je Business dat is het koppel Carmen en Peter in de eerste plaats, aangevuld met een straf team freelancers die ingezet worden op het moment dat het nodig is. Zo kan Online Met Je Business enerzijds de prijzen laag houden en anderzijds snel reageren met een oplossing. 

 

De freelancers worden ingezet voor zowel kleine klussen als voor grotere projecten. Samen werken we aan je website en online communicatie. We verwerken al je ideeën in een plan en helpen je met al je vragen.  

Peter

Jouw sparringpartner en eigenaar van Online Met Je Business. Hij helpt je bij het bepalen welke dienst(en) jij wel nodig hebt om online te scoren met je zaak of bedrijf. Hij vertelt je er alles over; in alle transparantie en zonder commerciële blabla.

Sabrina

Het grafische talent van OMJB. Van logo tot volledige huisstijl, van banner tot een volledig magazine; zowel voor online als offline gebruik. Het is allemaal mogelijk.

Maxim

De designer en tekstschrijver van OMJB. Hij ontwerpt en geeft je website vorm rekeninghoudende met je wensen, maar ook dat je site toegankelijk en gebruiksvriendelijk is. Een echte creatieve duizendpoot met technische know-how.

Carla

De Chef Online Marketing van OMBJ. De Sociale Media hebben voor haar en haar team geen geheimen meer. Maar ook voor je blogposts, e-mailmarketing, je online regie en de interactie met je prospects kan je op haar beroep doen.

Rob

De eindredacteur van Online Met Je Business. Hij leest alle teksten tot driemaal toe na, haalt er de spellingsfouten uit, hertaalt zonodig de teksten voor je doelgroep, en zorgt ervoor dat Google ze ook leuk vindt.

Alex / Bart

Het technisch brein van Online Met Je Business. Dit duo zorgt voor het technische onderhoud van jouw website of webshop. Updaten van de plugins, thema’s,… en zorgen dat alle aspecten van je website altijd goed beveiligd zijn.

Scroll naar top